PDM pregătește terenul pentru modificarea deciziei Curții Consituționale și distanțarea de Plahotniuc

Astăzi la ora 10.00, la consiliul raional Cimișlia a avot loc ședința comisiei pentru situații excepționale la care au fost invitați primarii și conducătorii serviciilor desconcentrate. La finalul ședinței a intervenit deputatul Dumitru Diacov, cu un discurs prin care a încercat să explice de ce nu se subordonează Guvernului Maia Sandu. Iar eu, Gheorghe Răileanu - am răspuns la solicitarea dlui Diacov de a ne expune părerea.
Vă îndemn să audiați pînă la final înregistrarea audio. De fapt consider că PDM ar trebui să ceară milă pentru fapta absolut iresponsabilă, și posibil că unica soluție pentru supravețuirea partidului ar fi să se debaraseze de Vlad Plahotniuc și persoanele implicate în structurile criminale.
O recomandare pentru canalele media ale lui Plahotniuc: să difuzeze Lacul Lebedelor de P. I. Ceaikovski.



Comentarii

  1. Diakov a venit în disperare să salveze pe psihopat.
    Eu cred că ei au făcut crime așa de mari că dacă lasă guvernarea o să înfunde tot PDu pușcăriile. Nu cred că fără sânge Plaha o să dea puterea înapoi. El fiind organizatorul al 7 aprilie 2009, el vrea să aplice aproximativ același scenariu.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

APEL către oamenii care mă consideră demn de a fi susținut în cursa electorală pentru funcția de deputat în Parlamenul Republicii Moldova

Manipulare regretabilă în presă