Partidul socialist este infectat cu COVID 19, are febră și e în delir

 Candidatul Igor Dodon  și echipa sa sunt în stare de panică și psihoză. Ei nu rezistă  presiunii societății, au trecut peste lege și normele bunului simț și recurg la cele mai ticăloase mijloace pentru a obține votul la scrutinul din 15.11.2020. Împreună cu tehnologii electorali ruși, Igor Dodon, în care s-a investit enorm de mult, se comportă ca un bădăran, încearcă să facă din contra candidatul Maia Sandu un monstru, pe lîngă atacurile josnice la persoană cu diferite insinuiri nefondate, el, culmea cinismului, îi  pune in circa și furtul miliardului. Sunt sigur că el i-ar fabrica Maiei Sandu și un dosar penal pentru a o baga la pușcărie. Trebue să ai curaj pentru, cel puțin, a numi adevărații hoți ai miliardului, și să fii un laș pentru a acuza de furt contracandidatul în campanie electorală. Metodele folosite de a face transfer de imagine sunt sofisticate, se contează pe asocieri subconștiente și poate prinde la cetățenii disperați și mai puțin inițiați, în ce prezintă aspectul moral al lui Igor Dodon. Presiunea asupra cetățenilor dezorientați se face prin însușirea de merite aparente și promisiuni false și înspăimîntarea alegătorilor cu o catastrofă în cazul că Igor Dodon va pierde funcția de președinte. Cinismul lui Igor Dodon a atins cote greu de imaginat. Programul lui electoral și materialele publicitare excesează de  promisiuni cu nemiluita, ademenitoare privind marimea pensiilor, îndemnizațiilor și diferite facilități, improprii atribuțiilor și competențelor președintelui Republicii Moldova.  Nu putem alege la cea mai înaltă funcție publică din stat pe Igor Dodon, persoană incultă, fără demnitate, amorală, coruptă, iresponsabilă, șantajabilă, numai pentru că el își dorește aciastă funcție cu orice preț, inclusiv cu prețul trădării.

            Igor Dodon „a sărit peste cal”, exagerînd denigrarea Maiei Sandu în confruntările electorale. Cîte minciuni dodonate a lansat el și mercenarii lui și mai lansează ? El a afișat de fapt toate calitățile sale negative. Aciastă exagerare este stupidă și revoltătoare, cu atît mai mult că se încearcă a descredita o persoană competentă, integră, onestă, curajoasă, dedicată interesului public, precum este contracandidatul Maia  Sandu.

            Președintele țării trebue să fie un model de urmat pentru națiune.  Degeaba el spune că prețuește instituția familiei, cînd nu se poartă ca un bărbat în raport cu o doamnă, că prețuește religia ortodoxă, cînd toată lumea îl vede încălecînd în mod obraznic biserica. Și dacă ați observat, seamănă foarte puțin cu un hulub și unde ați văzut un hulub cu culioc negru. El sfîșie și dezbina societatea prin corupere și contrapunere a  alegătorilor pe principii etnice și privind vectorul geopolitic de dezvoltare a țării. 

După 30 ani de rătăciri, suntem obligaț să nu ratăm șansa de a merge în rînd cu lumea civilizată.

Chem toți alegătorii la mobilizare generală  și la 15 noembrie să votăm Maia Sandu !

Gheorghe Răileanu președinte OT Cimișlia PLDM

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cine are tupeul să arunce cu pietre în Gheorghe Balaban?

Cine pe cine onorează?

Noua majoritate la guvernare în Consiliul raional Cimișlia a pășit la dreapta și spre UE cu stîngul !